tiistai 18. syyskuuta 2012

Pennuntuoksu täytti Ketunjalan

Ketunjalkaan oli suunnitteilla alunperin kaksi pentuetta vuodelle 2013, bordercollie ja belgianpaimenkoira tervueren. Bordercollie -pentue jäi kumminkin tervupentuetta pienemmäksi, niin varaajien kanssa sovittiin että pennut syntyivätkin jo eilen (17.09-2012)!
Kolme upeaa mustavalkoista pupsia lähti maailmalle, vanhempina tosiaan ovat Sammy & Fiski.

Esitelläämpä Ketunjalan sananlaskupentue täälläkin.

Ketunjalan Kauas on pitkä matka

Ketunjalan pentueen ainokainen uros, Kelmiksi omistaja herran sitten ristikin. Kasvattajana täytynee sanoa että kutsumanimi sopii kuin nimi päähän! Kelmi on ovelan ja vinkeän näköinen uros, siitä huomaa kyllä heti että siitä varmasti tulee vanhemmiten kujeileva bordercollie. Uuteen kotiin lähtiessään uros oli ainakin semmoinen pakkaus temperamenttia heti! Innolla odottelen, mitä tuleman pitää.

Paljon tsemppiä Kelmin omistajalle Chessielle, sekä menestystä tulevaisuuteen!


Ketunjalan Uusi lumi on vanhan surma

Säikyksi ristitty neiti on perinyt ulkonäkönsä selvästi isältään. Lempeä ja sympaattisen katseen luova bordercollie. Säikky oli kutsumanimestään huolimatta pentueen rauhallisin tapaus, se enemmänkin silmäili vähän mitä sisarukset temmelsivät.
Jännityksellä odottaen, mitä tuleman pitää tämänkin nartun kanssa.

Myöskin Säikyn omistajalle WolfBeatille tsemppiä, sekä menestystä tulevaisuuteen!


Ketunjalan Kaikkiruokainen köyhän lapsi

Pitkään mietin, että jätänkö tämän pentueen vain kahden varaan, mutta päätin sittenkin ottaa yhden kasvatin pitkästä aikaa kenneliini asumaan. Läyhäksi ristimäni narttu on osoittautunut pienen pentueen toiseksi rämäpäiseksi / temperamenttiseksi koiraksi. Se on Kelmin kanssa melkein samanlainen, kaksi rämäpäätä kerrassaan. Vähän jännittelen mitä tästäkin neidistä tulevaisuudessa tulee, kun pennusta asti yllättävän kovapäinen tapaus!



Haluan toivottaa kahdelle muulle pennun omistajalle paljon onnea tulevaisuuteen!

Lukijat