keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kaikenlaista tapahtuu..

© Mucius Calipso, Mucius

Tosiaan Ketunjalan vaihtoi ulkoasuaan (taas), tällä kertaa poistuttiin siitä synkästä ja sivun valtaavat valkoinen-vaaleanharmaa ja tummahkon punainen. Ehkä ulkoasu itsessään on melko talvisen tyyppinen, valkea se ainakin on! Tykkään nykyisestä, vaikka se onkin tositosi yksinkertainen, mutta minusta yksinkertaisuus on kaunista enkä niinkään ole innostunut sen suuremmista kliseistä.

Tosiaan koiraporukka väheni yhdellä, Huisin menin heittämään bittiavaruuteen. Minulla ei vain ollut koiralle enää yhtään käyttöä, eikä sillä ollut minulle mitään annettavaa kennelissä / tulevaisuuttansa ajatellen. Ja koska en sitä kenellekään halunnut enää antaa eteempäin siinä pelossa, että se kiertokapulaksi joutuisi niin näin parhaimmaksi "hävittää" koko koiran.
Nyt ei olekaan sitten ihan hetkeen uusia hauvoja tulossa, kunhan nyt päästään uusimpienkin tulokkaiden kanssa kisailemaan paremmin ja näin.
Tästäkään ei mitenkään sen suurempi, tai no pidempi blogikirjoitus tullut. Jotenkaan ei vaan ajatus laukkaa täydellisesti. On tämä kumminkin senverta pitkä, ettei tuonne kennelin omaan kuulumiset -kohtaan viitsi tyrkätä. Toki sieltäkin löytyy pientä pränttiä tähän liittyen, jos ei ole innokas lukemaan samaa asiaa pidemmin selitettynä / kirjoitettuna.

Koirien kanssa muuten tuli tänään leivottua tähtitorttuja, arvatkaapa vaan kuinka jouluinen fiilis tuli vielä enemmän! Ja muutamaan kerkesi pari koiran karvaakin eksymään, mutta onneksi ne sai näppärästi pois tortuista. Ettei kukaan vieras saa pikku yllätystä suuhunsa. :p

Eikai muuta, koirien kanssa vietellään tässä juuri aikaa, huomasin että joka iikka on kipitellyt sisälle jo, ilmeisesti jotakin vailla. No minäpä tästä häivyn ja kirjoittelen taas hieman myöhemmin jotain lisää. (:

Lukijat