tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulu on jo ovella!

© Legendary Stardust

Kohta ollaan saatu vuosi päätökseen, vielä pitäisi joulu ylittää. Siihenkin on enää muutama päivä, jestas miten aika on mennyt nopeasti!
Pakko muistella hieman Ketunjalan vuotta 2011, mitä kaikkea onkaan tapahtunut. 

B -pentueesta kennelissäni oleva Ruuti, tuosta pienestä bortsurääpäleestä on kasvanut ja kehittynyt nuori komea uros! Näyttelyistä ollaan saatu kiitettäviä tuloksia, TOKO'ssa aloitetaan VOI -luokassa ja paimennuksessa ollaan ihan metrin päässä valiosta. Hieno vuosi siis ollut ainoalla omalla kasvatillani, joka kennelissä asuu.
Myöskin Ruudilla tullaan teettämään pentue tulevaisuudessa, kunhan se nyt vaan vielä hiukan tuosta vanhenee.

Meiltä löytyy myöskin yhden käyttölajin valio, paimennuksesta ansainnut Joze!

Meille on myöskin vuoden loppupuolella eksynyt yksi lyhytkarvainen collie, pitkäkarvainen collie & belgianpaimenkoira groenendael bordercollieiden sekaan vilistämään. Eikä haittaa kyllä yhtään, antavat vaan  piristystä bortsuiseen laumaan!

Tarkoituksena oli saada jokaiselle koiralle vuonna 2011 BH -merkintä, ja voi olla vieläkin mahdollista. Mutta jos ei, niin yritetään sitten vuoden 2012 alkupuolella, kun ollaan tauolta palailtu.
Kaikin puolin rikas ja onnistunut vuosi Ketunjalan kannalta, koirakko on pysynyt hyvässä lukemassa ja kaikkien kanssa kisailtu mahdollisimman hyvin. Että hyvillä mielin voidaan aloittaa ensi vuosi ja katsoa mitä aika tuo tullessaan. (:

Crissu & Ketunjalan koiraporukka toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta näin etukäteen. Seuraava blogiteksti tulee joskus joulun jälkeen, tai vasta ensi vuonna tauon loputtua.

Crissu & paimentavat lumikuonot.
© Legendary Stardust

Lukijat