tiistai 17. tammikuuta 2012

Tervetuloa vuosi 2012!

Nyt on ollut hieman paussia tässä Ketunjalan blogiin kirjoittelussa. Mietinkin hetken että jatkanko vielä vai unohdanko koko blogikirjoittelun, mutta päätin että pidän blogin vielä elossa..

© Legendary Stardust

Ketunjalassa on vuosi 2012 lähtenyt ihan kivasti käyntiin, taas uusi leiska ja se tuleekin sitten olemaan pidempään, kuin entiset. Koirien kanssa availlaan kisaputkia tälle vuodelle, pakko sanoa että hienosti on jo heti alussa suurimmalla osalla lähtenyt käyntiin! Pieni tauko oikeastaan virtuaalitouhusta / Ketunjalasta teki minulle itsellenikin hyvää, nyt on taas enemmän virtaa ja mielenkiintoi pitää kenneliä pystyssä. Tuleehan se jo tämän vuoden lokakuussa huikeat 2vuotta täyteen.
Ketunjalan on ensimmäinen virtuaalikennelini, mikä on ollut näin "kauan" pystyssä, ihmettelen sitä jopa itsekin. Mutta ehkä ihan hyvä vaan, nyt ei tulisi mieleenkään heivata koko kenneliä tuosta vaan bittiavaruuteen ja unohtaa. Ei, ei onnistuisi vaikka kuinka yrittäisin...

Lisäksi meillä on muutama valiohauva jo paimennuksesta! (Joze, Ruuti & Tane), ylpeä olen tästä kolmen koplasta. Tane on myöskin koirankarvan varassa TOKOn valioitumisesta, Ruuti tulee hyvänä kakkosena. Myöskin muutamalla muulla koiralla menee hienosti käyttölajien (etenkin PK -lajeissa) puolella. 
Lisäksi vihdoin ja viimein kaikki koirat ovat suorittaneet BH -kokeen hyväksytysti!

Puhuinhan jo viime vuonna siitä tälle vuodelle suunnitellusta C -pentueesta? No tuossa pari päivää sitten olin vielä kahden vaiheilla, haluaisinko ruveta suunnittelemaan kolmatta pentuetta (yksi osatekijä oli ehkä se, että emää pentueelle ei meinanut löytyä).
Mutta Crushed Lifestä sitten saatiinkin lainaemä juuri hädän hetkellä, mikä pelastus! Pentuesuunnittelun into palasi takaisin, olinhan jo viime vuodesta sitä alustavasti suunnitellutkin.

© Legendary Stardust

Kolmas pentue tulisi sitten tällaisesta yhdistelmästä.
Kummatkin ovat evm. sukuisia koiria (lukuunottamatta, että isän emä on tiedossa, oman kennelini koira Zoom).
Rejka on melko kisauraton narttu (näyttelyistä ERI SA), mutta se täsmentää hyvin Ruutia luonteellaan ja värityksellään. 
Ruuti taas on kokeneempi kisakonkari, mikä täsmentää pentueen emän puuttuvia kilpailutuloksia, melko tasapeli siis? Kummatkin koirat ovat vFCI'hin rekisteröityjä ja perusterveitä, rodunomaisia koiria.  Ruuti on kaikenlisäksi oma kasvattini ensimmäisestä (A) pentueesta! 

Pentuja varaan 3-4 (1sijoitukseen), tällä hetkellä 2pentua on varattu (toinen sij.). Joten yhdelle tai kahdelle naperolle olisi hyvä vielä löytää varaaja. Jos vain kiinnostusta löytyy joltakulta bordercollie pentuun tällaisestä yhdistelmästä, niin yhteyttä voit ottaa joko karvaturrit -foorumilta (CRISSU) yksityisviestillä,
tai ihan sähköpostitse
Lisää voit toki lukea Ketunjalan omalta sivulta!

Crissu

Lukijat