tiistai 28. helmikuuta 2012

Sinne meni, yksi uros jalostuslainaan!

Ihan mahtavasti mennyt meillä, kisailu sujuu ja muutenkin Ketunjalassa näyttää vuosi 2012 olevan parhain, verrattuna vuosiin 2011 ja 2010. Pentue syntyi pahalla viiveellä, mutta kyllä siitäkin ihan varmasti selvitään. (Yhdelle pennulle etsitään uusi koti, jos maaliskuun 1. päivä ei rupea alkuperäisestä varaajasta kuulumaan mitään).
Ja mikä vielä hienompaa, yksi Ketunjalan omista kasvateista lähti lainaurokseksi jalostustarkoituksessa, ihan mahtavaa että muidenkin mielestä meidän hauvat kelpaavat jalostukseen. (:

e. Teräshampaan Arkajalka / © Veera
i. Ketunjalan Best Choice / © Locheil Finnishing First, Bordermania
Tosiaan tämmöisestä kivasta yhdistelmästä olisi syntymässä Teräshampaaseen bortsupentue. Ja kuten huomataan, isänä toimii meidän oma uros Ruuti!
Ihastuin Kaijjaan heti kun näin sen, ulkonäöllisesti se miellytti minua samantien. Kaunis siro narttu jolla on upeat ilmeet. Myöskin luonnekuvaus kolahti samantien, en voinut olla kieltäytymättä tällaisesta tarjouksesta ollenkaan. Karvatuwwien pentuetopic.

Nyt jännityksellä ja innolla odotellaan h-hetkeä, mikä olisi maalis-huhtikuun puolella. Saa nähdä millaisia bclapsosia tällaisesta yhdistelmästä tulee! Pentuja varataan nähtävästi 3kipaletta, Ketunjalkaan ei tällä kertaa tule yksikään. (:

Lukijat