lauantai 17. maaliskuuta 2012

Toistamiseen lähti Ketunjalasta uros jalostulainaan!

Mitä ihmettä, yhtäkkiä ruvennut meidänkin poitsukat ainakin kiinnostamaan muita kennelin pitäjiä? Onhan se ihan mahtava juttu että meidän koirat kelpaavat muillekin. Joskus aikoinaan niitä ei olisi varmaankaan kukaan halunnu, heh.
Mutta nyt ei ole kyse bordercollie -yhdistelmästä vaan pehkoyhdistelmä! Se olisi sitten tällainen:

i. Acarden Elämän Tarkoitus / © Top-Fashion's Ace Mac Magnum, Top-Fashion
e. Millenium Round and Round / © Linda T. & Josefina L


Tosiaan kivasta merle x trikki -yhdistelmästä olisi pitkäkarvainen collie pentue tulossa maailmaan jossakin vaiheessa. Tanehan oli alkuun blue merle myöskin, mutta kun Anette muistutti että eihän merle x merle ole kovin suotavaa, niin kuvanvaihdoksihan se meni. Aluksi suunniteltiin vaihtaa Macyn kuvat, mutta koska Tanen näyttelytuloksissa ei kehumista ollut (pelkkää H'ta) ja Macylla mennyt paremmin, niin päätettiin että Tanen kuvat saavat vaihtua trikkiin. Pulma ratkaistu siis melko helposti.

Nyt vaan jännitetään ja katsotaan että millaisia pehkolapsosia olisi tulossa. Ketunjalkaankin näköjään tulee yksi pehkokakara tästä yhdistelmästä, vähän jännittää kyllä millainen pentu näistä vanhemmista oikein puhkeaa. Kummallakin kun on todella hyvät ja rikkaat suvut, sekä käyttöpuolella sijoittuneet erinomaisesti!

Lukijat