torstai 7. kesäkuuta 2012

Kesäriemuja!

© Legendary Stardust

Kesäkuu, tää vuosi on menny ihan älyttömän nopeesti nyt katottuna. Kohta on kumminkin jo syksy, no ei nyt ihan vielä mutta kohta. Sit tulee talvi ja vuosi 2012 on pulkassa. Lokakuuhun on vielä pitkä matka, sillon Ketunjalan täyttää jo "huimat" 2vuotta!
Saapa nähdä mitä sen kunniaks oikeestaan keksiikään, tää on suoraansanottuna mun ensimmäinen virtuaalikenneli mitä oon jaksanu kunnolla pystyssä pitää. Lukuunottamatta niitä breikkejä, mitä välillä on kohdalle tullu.

Mutta ei meille mitään sen suurempaa, koiraporukka on ihan innoissaan kun on kesä. Saa vilistää pitkin metikköjä ja käydä tossa kennelin viereisellä rannalla uimassa / viilentymässä. Mikäs sen kivempaa, kun hakee palloo tmv. koko porukalla tuolta vedestä.

Pari karvaturriaista (Aleyna & Luxor) ei ihan tonne uimaan menis mielellään, ne tykkää enemmänkin kahlailla siihen maharajaan asti. Kauheesti tassut nousee vettä läiskytellessä ja piipitys käy, kun muut kaverit pinkoo uimaan.
Ei nuo vaan, ne mörmöttää rannassa ja vilkasee välillä mua että "onks meidän ihan pakko mennä kans?" :D
No jos ei mene, nii sitten ei mene. Kahlailkoon tossa rannassa, kyllä siinäkin ne välillä päätään upottelee veden alle, jos jotain mielenkiintosta löytyy.

Lukijat