maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sataa sataa ropisee...

Kohta jo toista viikkoa satanut putkeen täällä meilläpäin, ei yhtään kiva! Ja inhottavemmaksi sen tekee se, että ennen sitä kamalaa kaatosadetta on todella painostava ja sademetsämäinen ilma. Huomaa kyllä etteivät koiratkaan siitä kovinkaan paljoa pidä, ei tarvitse edes liikkua kun se ahdistava / hiostava ilma puskee päälle. Eikä näinä päivinä oikeastaan ole juuremmin jaksanut mitään tehdäkään, muuta kuin vähän kevyesti kisailla koirien kanssa. Toisille paikkakunnille on ollut kiva reissata silloin, kun on huomattu että sielläpä ei olekaan samanlainen sademetsä -ilmasto kuin meilläpäin!
Mutta suurimmiltaosin ollaan vain oltu ja möllötetty, ei mitään sen suurempaa ole siis tapahtunut meilläpäin oikeastaan.



Paitsi että meille tuli uusi koira tuossa hetki sitten, Tikki -niminen bordercollie narttu. Kehnosta ilmasta huolimatta uusi neitokainen on otettu mukavasti vastaan ja onhan se päässyt jo muiden koirien "piireihin" mukaan. Jännityksellä odotellen mitä tästä neidistä kehkeytyy.
Tarkoituksena oli ottaa Gran Teaserilta uros bordercollie porukkaan mukaan, mutta valitettavasti juuri tällä hetkellä ei ollut poitsuja myynnissä. Mutta kun sinne asti oli jo lähdetty, niin eikai sieltä nyt enää tyhjin käsinkään olisi ollut kiva häippästä.
Niimpä Kati esitteli minulle Tikin, aluksi tuumailin että mitähän tuosta evm -sukuisesta tyttösestä oikein tulee ja että lähtisikö sen kanssa kuinka hyvin kisapuoli pyörimään.

Mutta päätin ottaa riskin ja niimpä Tikki lähti matkaani Ketunjalkaan, yllätyin kuinka se muuttui uuteen paikkaan päästessään. Nyt vain annan sen tutustua vielä porukkaan ja paikkoihin, kunnes aloitetaan räätälöimään sen kisakalenteria hyvälle mallille. (:





Voit käydä kurkkaamassa Tikin omaa sivua Ketunjalassa -> GR Tänään Opin Lentämään.

Lukijat