maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kuulumisia taasen!


Nyt kun sain napattua itseäni taas niskasta kiinni ja ruvennut kirjoittamaan uutta "postausta" tänne meidän omaan pieneen ja piskuiseen blogiin. Hetkiin en ookkaan tänne kurkkaillut ja yllätyin kuinka tasaväkistä om ollut tervu- ja bortsupentueen kanssa!
Tässä on vielä kuukauden verran aikaa, eli vielä kerkeää loputkin tuoda "äänensä kuuluviin".

Jos nyt aloitetaan Sauer Regenistä, siellä tällä hetkellä hääräilee vain Electra. Chakson / tutummin Chaos on päästetty virtuaaliseen koirien taivaankotiin äkillisen kunnon / elimistön huonontumisen vuoksi.
Yhdestä paikkaa minulla onkin varaus käyttölinjaisesta saksanpaimenkoirasta, mutta siitä en kerro enempää kuin vasta lähempänä ajankohtaa. Tarkoituksena olisi tuolle kennelin ainoalle sakulle tänään vielä yksi saksalainen tuoda kaveriksi, ettei se nyt suinkaan ihan totaalisesti kyllästy itsekseen olemaan. (:


Tosiaan Electra on tämän näköinen saksalainen, kennelin ainokainen ja poikkeuksellisesti näyttölinjainen. Ihastuin vain totaalisesti sen olemukseen ja luonteeseen, mitä se kantaa sisällään.
Muuten SR'ässä tullaankin näkemään vain käyttölinjan saksanpaimenkoiria.




vom Suchenhullen Rebell "Electra"
 BH Tk1 Vk2
Syntynyt: 03/07/11
Musta ruskein merkein, näyttölinjainen narttu


Electra on jämtti ja kovaluonteinen koira, siltä ei puutu päättäväisyyttä ja mahtipontisuutta. Myöskin se on vallan motivoitunut työskennellessä, eikä keskittyminen herpaannu tilanteissa. Ainoastaan kuorma-autot saattavat nartun keskittymisen viedä toisaalle. Electralla on myöskin hyvä hermorakenne, eikä se kiihdy helposti.




Ketunjalassa tapahtunee sitten jonkin verran enemmän. Siellä on meneillään vielä näyttelyt muutamille roduille, joten kurkkaappa tästä jos kiinnosti. FCI1-, 2- ja 3 -ryhmistä parilla koiralla on osallistumisoikeus. Eli hieman pienempi näyttely näin alkuun.
FCI1' sen ja FCI2'sen roduille kaipailtaisiin vielä tuomareita!




Muutaman koiran kanssa olen tehnyt ns. radikaalimpia päätöksiä, olen päättänyt näyttelypuolen lopettaa suosiolla Renén ja Finnan kanssa. Kun se vain ei ole yhtään lähtenyt kyseisillä hurttamuksilla käyntiin. Niiden kanssa painotetaankin jatkossa enemmän käyttöpuolen lajeihin
Della Royal illimitato
Finna ja René eivät ole oikeastaan koskaan päässeet näyttelyiden makuun, mutta varmistuakseni asiasta olen kumpaankin muutamissa näyttelyissä käyttänyt. Mutta koska molempien näyttelykalenteri näyttää samaa puhdasta riviä, niin eiköhän se ole selvää että voin näiden kanssa lähteä harjoittamaan / jatkamaan paremmin käyttöpuolta.
Molemmilla kun on kivasti jo lähtenyt käyttöpuolen lajit käyntiinkin, niin mennään niillä eteempäin.
Finnan näyttelytulokset ovat: 4x EH
Renén näyttelytulokset ovat: 3x H


Muuten koirakko on pysynyt samana, Ketunjalkaan ei ole tulossa vähiin aikoihin uusia koiria. Koska tällä hetkellä suurimmassa työstössä ovat  Kyttä ja Tikki -kennelin "tuoreimmat" tapaukset. Sekä muutamien koirien kanssa täytyy tiettyihin käyttölajeihin satsata enemmän.

Kennelin vanhukset, Joze ja Ruuti porskuttavat vieläkin lauman mukana. Kummankaan kanssa ei enää sen suuremmin käydä kilpailuissa, paitsi Ruutin kanssa harvoin virkistellään muistia agilityn merkeissä. Jossakin vaiheessa nämäkin "seniorit" päästetään virtuaaliseen taivaankotiin kylläkin, mahdollisesti jopa ihan lähiaikoina.

Lukijat