sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hyvää yötä, Ruuti & Joze!

Nyt on koittanut se aika, että Kettiksen kaksi eläkeläistä päästetään paremmille virtuaalimaille. Joze & Ruuti molemmat ovat olleet menossa mukana melkeimpä Ketunjalan alkutaipaleesta lähtien. Ruuti on jopa ensimmäisen pentueen kasvatti, joka jäi sitten silloin minulle. Kerran sitä kokeiltiin uudessa kodissa, mutta tuli parin viikon jälkeen takaisin minulle silloisen uuden omistajan lopettaessa virtuaalitoiminta.

Joze oli ihka ensimmäinen käyttölinjainen bordercollieni ikinä, aivan mainio tapaus! Ja yllätykseksi pentueesta josta uros tuli, oli tämä yksilö ainoa käyttölinjainen. Sisarukset olivat täysin näyttölinjaisia bordercollieita (vanhemmat näyttö x käyttölinjainen).

Hienoja koiria molemmat, joiden kanssa on haalittu tuloksia ja Ruudin nimissä onkin jo muutama pentue, omassa kennelissäni sekä jalostuslainaankin uros pääsi virtuaalielämänsä aikana! Jozea ei jalostukseen kumminkaan käytetty, se oli enemmänkin kisakoirana / koiraporukan villitsijänä. Joskus Jozesta piti yhden pentueen isä tulla, mutta muutamasta mainitsemattomasta syystä sitä pentuetta ei koskaan tullutkaan.

Ketunjalan Best Choice "Ruuti" 21.01-11 - 05.08-12
Träumer´s And I'm Gonna Bite You! 19.04-11 - 05.08-12



Myöskin yksi koira lähti uuteen kotiin, hieman tuntuu tyhjältä kun kolme bordercollieta poistui Ketunjalan "riveistä". Tikki siirtyi Shirylle hänen muutaman yksityisensä kaveriksi, Shiryltä löytyy mm. Ruutin sisko Boe
(Ketunjalan  Better Days Are Coming).
Tikki siirtyi uuteen kotiin, koska hieman karsin koiralaumaa näin elokuussa, suurempia suunnitelmia ei tällä hetkellä ole että uusia koiria olisi tulossa. Mutta niistä kyllä informoin kun se on ajankohtaista! 

Tikki ei kovinkaan kauaa Ketunjalassa ollut, mutta hyvä nuori bordercollien alku siitä on kehkeytynyt. Kisauraakin saatiin suht lyhyessä ajassa mukavasti käyntiin, pidetään peukkuja ja tsemppiä uusiin koitoksiin tälle neidille! Toivottavasti törmäillään kisakentillä / mahdollisesti näyttelykehissäkin. (:

Lukijat