maanantai 28. tammikuuta 2013

Kuulumisia taasen

© On Target

Guthrunissa on vom Sauer Regenissä on mennyt tosi mukavasti nyt tämän tammikuun ajan, vaikkei mitään parhaimmistotuloksia olekaan kilpailuista tullut. Vuoden ensimmäiset bordercolliepennut lähtivät kuun alussa maailmalle ja hienosti ovat lähteneet valloitusretkelleen, jopa miulle itelleni jäi yks pentu tästä pentueesta (Kiirus).
Keväälle / Kesälle 2013 olisi suunnitteilla toinen ja viimeinen tervueren -pentue. Siitä enemmän kohdassa "Pentuesuunnitelmat".
Kisoja olisi tarkoitus järkkäillä taas jossakin vaiheessa, kun vom Sauer Regenin puolella olen saanut vedettyä poliisikoirakokeen kunnialla loppuun!

Guthruniin on tullu nyt uusi koirakin nostamaan bordercolliekantaa, blue merle värityksellinen uros Toto (JS Turn To Mist). Olen onnistuneesti karsinut evm -sukuisia koiria laumasta / ollut "tuomatta" niitä kenneliin nyt jo muutaman kuukauden ajan. Ainoastaan tervueren Nuuka ja kettuterrieri Hugo ovat tuontikoiria evm-kasvattajalta / suvulta jne.

Myös meiltä on lähtenyt yksi koira hienon kisauran ja yhden pentueen emänä toimineena paremmille maille. Hyvää yötä Noomi (Lowryder Rouge Vollereaux Brut).

© On Target
Muutaman muun koirankin olen suunnittelemassa siirtämistä virtuaalitaivaaseen, kun ovat jo suht kisavalmiita -enkä aio jalostuksessa tulla käyttämään. 

vom Sauer Regeniin ei nyt ole tullut uusia koiria vähään aikaan. Tällä hetkellä siellä on 5 käyttölinjaista saksanpaimenkoiraa, joista uusin tulokas taisikin olla Dary (Myarto's Dreyken), joka saapui miulle Haastavan -kennelistä.
Pentuesuunnitelmia olisi tännekin luvassa keväälle / kesälle, luvassa käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria. Siitä enemmän kohdassa "Pentuesuunnitelmat".

Muuten meille ei taidakaan kuulua mitään sen ihmeellisempää.
Hitaasti mutta varmasti mennään kokoajan eteempäin. 

Lukijat