sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Raotellaa pentuesuunnitelmia

Jos vähän voisin teille näyttää, millaisia pentueita olisi tulossa Guthruniin ja vom Sauer Regeniin. Lähempänä kevättä / kesää olisi nämä suunnitteilla, mutta saattaa joku viivästyä syksyllekin vasta, riippuen ihan miten itse saan koiria kisailtua ja muiden kiinnostuksesta.

 Ajankohta: Kevät 2013
BH vPVA IPO3 Tk1 RH-E Nounou's Trouble of Nobody x TK2 RH-F A BH Ketunjalan Came To My Rescue
Ensimmäisenä olisi luvassa nämä Guthrunin toiset ja viimeiseksi jäävät tervuerenit. Tervujen kasvatus kennelissä päättyy tämän pentueen myötä, mutta olen pitkään haaveillut kumminkin käyttää ainoata sijoitustervuereniani jalostukseen.


 Ajankohta: Kevät-Kesä(?) 2013
BH vFIN KVA IPO3 Tk3 Brandewijn x BH IPO2 Tk1 Uudenkarhea Jokerikortti
vom Sauer Regeniinkin olisi vihdoinkin tulossa pentuja! Ensimmäisestä saksanpaimenkoira -pentueesta onkin vierähtänyt jo jokunen tovi, että nyt olisi hyvä hetki laittaa tulille uusi pentue. Yhdistelmä on mielenkiintoinen ja ainakin mun silmää miellyttävä, vanhemmat ovat molemmat käyttölinjaisia yksilöitä.


 Ajankohta: Kesä 2013 (toivottu, saattaa venyä syksylle)
BH Tk1 QD Yasen x BH vPVA Vk3 Tk1 Korniche
Tätä pentuetta on odotettu ja udeltukin jo jonkun aikaa! Eritoten Kornin jalostussuunnitelmista on oltu kiinnostuneita, joten ajattelin vihdoinkin päästää muut piinasta. Itsekin tykkään tosi paljon tästä yhdistelmästä, molemmat vanhemmat ovat työlinjaisia yksilöitä!

Lukijat